Ekipa “Glasinca” najbolja u planinarskoj orijentaciji na Igmanu

0
Ekipa

SOKOLAC – Ekipa sokolačkog Planinarskog društva “Glasinac” osvojila je prvo mjesto na takmičenju u planinarskoj orijentaciji Drugog kola federalne lige Federacije BiH /FBiH/ na Velikom polju planine Igman.

Na Drugom kolu u planinarskoj orijentaciji učestovalo je devet ekipa.

Članovi pobjedničke ekipe jučerašnjeg takmičenja su – vođa Milica Delić i članovi Suzana Vukosavljević i Željko Komlenović sa Sokoca.

Trener u planinarskoj orijentaciji Željko Delić rekao je Srni da je ekipa “Glasinca” osvojila prvo mjesto prešavši stazu dugu pet kilometara za 70 minuta, sa pronađenih svih šest zadatih kontrolnih tačaka.

“U navedenom vremenu članovi naše ekipe za planinarsku orijentaciju riješili su i zadatke na karti, test pružanja prve pomoći i iza sebe ostavili ostale ekipe za 15-20 minuta, što govori koliko su dobro spremni došli na ovo takmičenje”, rekao je Delić.

Ekipa sokolačkog planinarskog društva “Glasinac” učestvovaće u nedjelju, 5. avgusta, na Drugom kolu lige Republike Srpske u planinarskoj orijentaciji, koje će biti održano u Mrkonjić Gradu.

Organizator Drugog kola federalne lige FBiH u planinarskoj orijentaciji je Planinarski federalni savez FBiH, a tehnički organizator Planinarsko društvo “Runolist” iz Sarajeva, na čelu sa Muhamedom Hadžiabdićem i Draganom Markelićem.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments