Džudo klub „Makikomi“ ukupni pobjednik turnira

0
Džudo klub

ZVORNIK – DŽudo klub „Makikomi“ iz Beograda ukupni je pobjednik Prvog međunardonog džudo turnira „Zvornik open“, koji je održan danas u Sportsko-rekreativnom centru u Zvorniku.

Drugo mjesto pripalo je takmičarima DŽudo kluba „Lokomotiva“ iz Vršca, a treće džudistima „Slavije“ iz Novog Sada.

U okviru ovog takmičenja, proglašeni su pobjednici u konkurenciji mlađih i starijih poletara, mlađih i starijih pionira, te kadeta.

Prema propoziciji turnira, sportisti DŽudo kluba „Srpski soko“ Zvornik, koji su bili domaćini, takmičili su se van konkurencije.

Na Prvom međunarodnom džudo turniru „Zvornik open“ učestvovalo je 55 klubova, sa više od 700 takmičara iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Austrije, Rumunije, Federacije BiH i Republike Srpske.

Predsjednik DŽudo saveza Republike Srpske Ognjen Pavlović ponovio je da je ovaj turnir odlično organizovan i da je bio u interesu i Saveza i svih džudo klubova i mladih koji se bave ovim sportom.

„Posebno mi je drago da je džudo turnir okupio ovoliki broj takmičara iz zemalja u okruženju, što je svakako doprinijelo kvalitetu i odličnim sportskim rezultatima“, rekao je Pavlović.

Prvi međunarodni džudo turnir „Zvornik open“ otvorio je danas gradonačenik Zvornika Zoran Stevanović, povodom obilježavanja 21. maja – Dana grada Zvornika.

Organizator turnira je DŽudo klub „Srpski soko“, a pokrovitelj Grad Zvornik.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare