Drugi dan Piksi kupa: Praznik fudbala na Jahorini

0

Danas je na Jahorini, na terenu ispred hotela Bistrica odigrano oko dvadeset pet utakmica kvalifikacione faze Piksi kupa – Jahorina 2009. Za razliku od predhodnih godina zahvaljujući povećanju broja ekipa na turniru i mnoštvu dešavanja na Jahorinu utakmice na turniru je pratilo u prosjeku oko 100 gledalaca, koji su u mogli vidjeti pregršt prelijepih golova, akcija, talentovanih dječaka, ali i fudbalsko prijateljstvo ekipa sa prostora bivše Jugoslavije, začinjenih prelijepom Jahorinom.

Jedan od najzanimljivijih mečeva turnira odigrala je NŠ Concordia iz Zagreba i Crvena Zvezda iz Beograda (turnir 99 godišta). U zanimljivom i neizvjesnom meču slavili su Beograđani rezultatom 2:1, koji su igrom i zalaganjem pokazali da i ove godine spadaju u glavnog favorita za osvajanje turnira. U ostalim mečevima dobro se pokazao FK Velež iz Nevesinja koji je savladao našu ŠF Piksi rezultatom 1:0 i FK Laktaše reultatom 4:0 i time obezbjedio direktan plasman u četvrt-finale (turnir 98. godišta).

Sutra se na Jahorini igra završnica turnira 98. i 99. godišta dok će se na Koranu odigrati završnica turnira 2000. godišta. Fotografije sa turnira možete pogledati u našoj fotogaleriji dok kompletan raspored možete vidjeti na sajtu ŠF Piksi.

www.palelive.com

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare