Drašković: Tešanovićeva upoznata o rušenju krova dvorane

0

ISTOČNO SARAJEVO – Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Gojko Drašković tvrdi da je ova lokalna zajednica upoznala ministra za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske Nadu Tešanović o elementarnoj nepogodi koja je uzrokovala rušenje krova na sportskoj dvorani. „Posebno napominjemo činjenicu da je neposredno poslije ovog događaja održan radni sastanak premijera Republike Srpske Aleksandra DŽombića sa jednim brojem ministara i predstavnika vlasti lokalnih zajednica u Istočnom Sarajevu u zgradi Civilne zaštite, koji su nakon sastanka lično obišli pomenutu dvoranu“, naglašava Drašković u otvorenom pismu upućenom Tešanovićevoj.
Drašković je istakao da je neprijatno iznenađen da je Tešanovićeva boravila na prostoru opštine Istočno Novo Sarajevo, a da nije kontaktirala predstavnike opštinske vlasti.

Tešanovićeva, koja je danas boravila u opštini Istočno Novo Sarajevo u svojstvu potpredsjednika SNSD-a, rekla je da joj se kao ministru za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske niko nije obratio, niti je dobila i jedan dopis u vezi sa ovom sportskom dvoranom.

„Obilazila sam cijelu Republiku Srpsku, otvarali smo sportske dvorane, a do mene nije došao glas o ovoj u Istočnom Novom Sarajevu“, rekla je Tešanovićeva i dodala da se za obrušavanje ove dvorane ne bi ni znalo da mediji o tome nisu javili.

Ona je poručila da hitno treba utvrditi ko je odgovoran za urušavanje sportske dvorane u Istočnom Novom Sarajevu za čiju izgradnju je Vlada Republike Srpske izdvojila milion KM, napomenuvši da je u Istočno Novo Sarajevo došla da bi se upoznala sa pravim stanjem na licu mjesta.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare