Dovođenjem investitora obezbijediti nova radna mjesta

0
Zgrada opštine Trnovo

TRNOVO – Kandidat SDS-a za načelnika opštine Trnovo Nenad Mišović rekao je Srni da je njegov predizborni program zasnovan na dovođenju investitora u tu lokalnu zajednicu što bi omogućilo otvaranje novih radnih mjesta.

Mišović ističe da će nastaviti sa projektima i aktivnostima koje je započeo u ranijem mandatu kada je bio načelnik Trnova do 2016. godine, a već je potpisan ugovor sa izvođačem radova oko uređenja izletišta Kazani.

Mišović je podsjetio da je za vrijeme svog mandata u Trnovo doveo dva investitora koji su zaposlili 25 ljudi, a riječ je o pogonu za reciklažu guma u Kijevu i benzinskoj pumpi „Petrić“.

„Nastaviću te aktivnosti i dalje i u toku su pregovori sa potencijalnim investitorima iz oblasti drvne industrije gdje se mogu otvoriti nova radna mjesta“, rekao je on.

Mišović ističe da je u svom predizbornom programu predvidio i osnivanje komunalnog preduzeća u Trnovu i nada se da će na narednoj sjednici Skupštine opštine, gdje SDS ima većinu, donijeti odluku o osnivanju ovog preduzeća.

Kada je u pitanju razvoj turizma, Mišović je dodao da je u planu izgradnja saobraćajnice prema Jahorini, kao i izgradnja ski staze i žičare.

Mišović kaže da će, ukoliko pobijedi na izborima, pomoći javne institucije koje je formirala opština, kao što je Dom zdravlja, koji se nalazi u veoma teškom stanju i potrebno je izvršiti njegovu sanaciju.

„Jedan od planova je i uređenje Trga Srđana Kneževića, a poseban akcenat ću staviti na populacionu politiku i pomoć školama“, naveo je on.

On je dodao da je njegov centralni predizborni skup planiran za 22. septembar u 19.00 časova.

Prijevremeni izbori u opštini Trnovo raspisani su zbog iznenadne smrti načelnika opštine Trnovo Gorana Vujičića koji je izabran na lokalnim izborima 2016. godine.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare