Donirano 70 knjiga školske lektire

0

ZVORNIK – Mikrokreditno društvo „Mikrofin“ doniralo je više od 70 knjiga biblioteci Srednjoškolskog centra „Petar Kočić“ iz Zvornika.
Vrijednost donacije je oko 1.000 KM, a knjige je uručila šef bijeljinske filijale „Mikrofina“ Dragana Rodić, koja je istakla da je ovim nastavljena praksa opremanja školskih kabineta i pomaganja vaspitno-obrazovnim ustanovama.

Ona je podsjetila da je danas, osim donacije školske lektire zvorničkom Srednjoškolskom centru, uručila opremu za kabinet muzičkog vaspitanja, video-projektor i đačku literaturu Osnovnoj školi „Jovan Dučić“ iz Bijeljine.

„Pričinjava nam veliko zadovoljstvo da opet doniramo učila i nastavna sredstva školama na području Bijeljine i Zvornika. Potreba za ovakvom vrstom pomoći postoji, i dok god je tako mi ćemo se rado odazvati“, rekla je Rodićeva i naglasila da u „Mikrofinu“ smatraju da je kvalitetno obrazovanje temelj za dalji razvoj djece i rezultata koje će postizati u životu i radu.

Direktor Srednjoškolskog centra Biljana Pisić istakla je da je donacija školske lektire veoma značajna i zahvalila „Mikrofinu“.

„Riječ je isključivo o lektiri, i koliko god bibliotečki fond bio veliki, uvijek nedostaje knjiga“, rekla je Pisićeva i izrazila nadu da će se i ostale banke i mikrokreditne organizacije ugledati na „Mikrofin“.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare