Donesena tri rješenja o otklanjanju nepravilnosti

0

SOKOLAC – Saobraćajna inspekcija Odjeljenja za inspekcijske poslove grada Istočno Sarajevo na području opštine Sokolac u prošloj godini obavila je 22 kontrole, te izdala tri rješenja o otklanjanju nepravilnosti i jedan prekršajni nalog.

Načelnica Odjeljenja Rada Zoranović rekla je danas Srni da je obavljeno 14 kontrola javnog, linijskog i vanlinijskog prevoza, te pet kontrola putnih komunikacija, a jedno vozilo isključeno je iz saobraćaja.

Kontrolama je obuhvaćen i javni prevoz, odnosno ispunjenost uslova fizičkih i pravnih lica za obavljanje javnog prevoza lica i stvari u drumskom saobraćaju, javni putevi kao što je stanje puteva i objekata na putevima, te stanje putnog pojasa.

Ona je napomenula da je urbanističko-građevinska inspekcija na području opštine Sokolac u prošloj godini obavila 25 kontrola i donijela jedno rješenje za otklanjanje nepravilnosti.

Zoranović je rekla da su obavljene četiri kontrole u oblasti građenja, po šest kontrola izvršenja rješenja i po zahtjevu stranke, po jedna kontrola posjedovanja odobrenja za upotrebu i kontrola o dotrajalosti objekta, kao i sedam ostalih kontrola.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments