Donacija vrtiću „Naša radost“

0

ZVORNIK – Sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Zvornik Dana Mićić uručila je danas poklone Dječijem vrtiću „Naša radost“ u okviru „Dječije nedjelje“ koju Crveni krst obilježava pod sloganom „Srećna djeca – srećni ljudi“.
„Djeci u ovoj predškolskoj ustanovi donijeli smo dosta igračaka, puzli, sredstva za dezinfekciju i druga higijenska sredstva, sveske i olovke, kao i krede koje su za njih napravili naši aktivisti u Osnovnoj školi `Nikola Tesla` u Pilici“, rekla je Mićićeva.

Mićićeva je najavila da će biti organizovane posjete četiri višečlane porodice kojima će biti donirane pelene za bebe, prehrambeni proizvodi, slatkiši, posteljina, higijenska sredstva, garderoba, školski pribor.

Ona je dodala da će aktivisti Crvenog krsta posjetiti i Osnovnu školu „Nikola Tesla“ u Pilici gdje će donirati školski pribor i sredstva za higijenu.

Mićićeva je podsjetila da je u prostorijama Crvenog krsta u Zvorniku organizovana podjela garderobe, igračaka, školskog pribora i bebi pelena za socijalno ugrožene porodice.

Direktor vrtića „Naša radost“ Vukomir Stanković uručio je Zahvalnicu zvorničkom Crvenom krstu za dugogodišnju uspješnu saradnju i dodao da je posjeta predstavnika Crvenog krsta tradicionalna aktivnost ove organizacije u okviru „Dječije nedjelje“.

„Ovo je vrijedna donacija koja nama znači puno. Predstavnici Crvenog krsta svake godine više puta posjete našu ustanovu i svaki put dolaze sa poklonima za mališane, na čemu smo im zahvalni“, rekao je Stanković.

Dječiji vrtić „Naša radost“ ima 210 djece svih uzrasnih grupa, te oko 110 djece u po dvije grupe pripremnih i igraoničkih odjeljenja.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare