Dodjelom nagrada i priznanja obilježen Dan opštine

0

ROGATICA – U Rogatici je danas održana svečana sjednica Skupštine opštine na kojoj su uručene nagrade i priznanja istaknutim pojedincima i privrednim društvima povodom 27. septembra – Dana ove opštine.

Povelja opštine, kao njeno najviše priznanje, uručena je Odboru porodica poginulih boraca pri rogatičkoj Boračkoj organizaciji za doprinos na rješavanju problema ove kategorije stanovništva.

Druga Povelja je uručena rogatičkom Privrednom društvu „Vizion“ za 50 godina uspješnog rada u mesnoj industriji i ugostiteljsvu.

Direktoru ovoga društva Slavku Neriću uručena je zahvalnica za doprinos u održavanju 53. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara ove godine u Rogatici.

Zahvalnice su uručene Japanskoj organizaciji za međunarodnu saradnju za doprinos u razvoju poljoprivrede na području ove opštine, te Sretenu Mitroviću za uspješan dugogodišnji novinarski rad.

Svečanoj sjednici su prisustvovali ambasador Srbije u BiH Stanimir Vukićević, predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Milomir Savčić, načelnici opštinskih odjeljenja, direktori javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač opštine i drugi gosti.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare