Dodjela nepovratnih sredstava za zamjenu krova i stolarije

0

TRNOVO – Opština Trnovo raspisala je javni poziv o dodjeli nepovratnih novčanih sredstava do 3.000 KM za zamjenu krova i do 2.000 KM za zamjenu dotrajale vanjske stolarije s ciljem poboljšanja uslova stanovanja.

Pravo prijave imaju vlasnici/posjednici stambenih objekata u kojima žive, a potrebna im je izmjena krova ili zamjena dotrajale vanjske stolarije, lica koja imaju stalno mjesto prebivališta na području opštine Trnovo u Republici Srpskoj u trajanju od najmanje godinu neprekidno prije podnošenja zahtjeva.

Imaju pravo da se prijave i lica koja su vlasnici/posjednici stambenog objekta na području opštine, ali on ne zadovoljava minimalne uslove stanovanja kada je riječ o krovu ili vanjskoj stolariji, navodi se na sajtu opštine Trnove.

Pod minimalnim uslovima stanovanja smatra se stambeni objekat koji posjeduje kvalitetan krovni pokrivač /crijep,lim/ i kvalitetnu stolariju.

Više o javnom pozivu zainteresovani mogu da pronađu na zvaničnoj stranici opštine Trnovo.

Komisija će sačiniti listu prioriteta u roku od 30 dana od dana zatvaranja javnog poziva. Ukoliko prilikom terenskog obilaska stambenog objekta, Komisija utvrdi da je uslovan u pogledu stanja krova ili vanjske stolarije, neće biti rangiran.

Komisija zadržava pravo da izvrši provjeru činjenica navedenih u izjavama podnosioca zahtjeva kod nadležnih organa i institucija.

Prijava na konkurs dostavlja se u zatvorenoj koverti putem pošte ili u šalter salu Opštinske uprave opštine Trnovo, naslovljena na Komisiju. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

Rok za prijavu na javni poziv je 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu „Novosti“ .

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare