Dodik u posjeti Palama

0
Arhivska fotografija

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik posjetiće danas opštine Kalinovik, Foča i Pale gdje će razgovarati sa rukovodstvom ovih lokalnih zajednica.

Dodik će u 13.00 časova razgovarati sa rukovodstvom opštine Kalinovik, a potom će položiti vijenac ispred spomenika žrtvama odbrambeno-otadžbinskog rata.

Prema protokolu posjete, srpski član Predsjedništva u 14.30 časova razgovaraće sa rukovodstvom opštine Foča, te sa članovima Udruženja porodica sa četvoro i više djece „Četiri plus“.

Zajedno sa lokalnim rukovodstvom, Dodik će prošetati do gradskog trga, gdje je predviđeno obraćanje povodom asfaltiranja dionice puta do autobuske stanice.

Dodik će obići i novu zgradu dječijeg vrtića pored koje je planirana izgradnja sportskih terena, najavljeno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Srpski član Predsjedništva BiH će u 17.00 časova početi posjetu Palama, gdje će zajedno sa načelnikom opštine Boškom Jugovićem položiti kamen temeljac za izgradnju Muzeja odbrambeno-otadžbinskog rata na lokaciji ispod zgrade Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Izjave za novinare predviđene su u 17.20, nakon čega će Dodik zajedno sa opštinskim rukovodstvom prošetati do Sabornog hrama.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare