Додик примио такмичаре који су Српску представљали на играма БРИКС-а

1

БАЊАЛУКА – Предсједник Републике Српске Милорад Додик примио је у Бањалуци такмичаре и делегацију Српске која је учествовала на спортским играма земаља БРИКС-а у Руској Федерацији.

Пријем је уприличен у Палати Републике, а по завршетку су предвиђене изјаве.

Репрезентација Републике Српске је на спортским играма БРИКС-а у Казању од 12. до 23. јуна наступала под својом заставом и обиљежјима.

Републику Српску је успјешно представљало 64 спортиста.

Освајачима медаља на играма БРИКС-а по 20.000 КМ

БАЊАЛУКА – Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да ће сви спортисти који су Републику Српску представљали на спортским играма земаља БРИКС-а из средстава предсједника Републике добити по 10.000 КМ, а освајачи медаља по 20.000 КМ.

Током пријема за спортисте и делегацију Републике Српске који су учествовали на играма земаља БРИКС-а у Руској Федерацији, Додик је истакао да ће чланови делегације бити награђени са по 5.000 КМ, а двије спортисткиње које су освојиле четврта мјеста по 15.000 КМ.

Честитајући спортистима и члановима делегације, Додик је истакао да су сви побједници, јер је Република Српска први пут у историји представљена на репрезентативном нивоу.

„Надам се да је искуство које сте тамо стекли дргоцјено и позитивно и да сте се такмичили на највећем могућем нивоу. Поносан сам на вас и у име Републике Српске вам се захваљујем на репрезентативности“, рекао је Додик обраћајићи се на пријему.

Свим спортистима и члановима делегације Републике Српске додијељене су и плакете.

Репрезентација Републике Српске је на спортским играма БРИКС-а у Казању од 12. до 23. јуна наступала под својом заставом и обиљежјима. Републику Српску је успјешно представљало 64 спортиста.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
1 Коментар
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Lako je davati tuđe pare i bahatiti se,daj tako svoje,a ovi neka se Bogu mole da ih ne stave pod kakve sportske sankcije.