Dodijeljen mandat za 31 odbornika u Skupštini grada Istočno Sarajevo

0

Centralna izborna komisija /CIK/ BiH potvrdila je danas rezultate posrednih izbora i dodijelila 31 mandat za Skupštinu grada Istočno Sarajevo iz šest opština koje čine ovaj grad.

Mandat za Skupštinu grada Istočno Sarajevo dodijeljen je odbornicima iz Skupštine opštine /SO/ Pale: Damjanu Škipini, Zoranu Gluhoviću, Miroslavu Simoviću, Nikoli Blagojeviću, Vladimiru Lučiću, Bojanu Pejoviću, Mladenu Koprivici i Milanu Madžgalju.

Odbornici iz SO Sokolac su Mirko Čolović, Danko Vučetić, Jovan Golijan, Žarko Kosorić, Milomir Borovčanin i Nenad Samardžija, saopšteno je iz CIK-a BiH.

Odbornici iz SO Istočni Stari Grad su Dubravka Dragaš, Željko Kosmajac i NJegoš Plakalović.

Iz SO Istočno Novo Sarajevo odbornici su Nebojša Popić, Nataša Trifković, Rade Nešić, Aleksandar Glavaš i Vedran Jovančić.

Odbornici iz SO Trnovo su Behija Mulaosmanović, Nemanja Lučić i Miroslav Bjelica.

Odbornici iz SO Istočna Ilidža su Miroslav Lučić, Daniela Četković, Darko LJuboje, Goran Šehovac, Nebojša Šešlija i Vinko Radovanović.

Razmatrajući Izvještaj o dostavljenim Izjavama o imovinskom stanju izabranih članova organa vlasti na lokalnim izborima 2016. godine, kao i onih članova organa vlasti kojim je prestao mandat, CIK BiH ostavio je rok od sedam dana da zvaničnici koji nisu ispunili tu zakonsku obavezu to učine, a u suprotnom biće pokrenuti postupci za utvrđivanje odgovornosti zbog kršenja odredbi Izbornog zakona BiH.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare