Dodatnih 50.000 KM za elektroenergetsku mrežu za Bolnicu „Srbija“

0

Preduzeće „Elektrodistribucija“ Pale će dodatno uložiti 50.000 KM u elektroenergetsku mrežu za Bolnicu „Srbija“ u Istočnom Sarajevu, što će biti realizovano do kraja ove godine, rečeno je danas na sastanku direktora ovog preduzeća i zdravstvene ustanove.

Direktor „Elektrodistribucije“ Pale Aco Stanišić rekao je da je planom investicija preduzeća projektovano dodatno ulaganje za ovu zdravstvenu ustanovu.

„Na sastanku smo rezimirali aktivnosti i projekte ovog preduzeća u protekle dvije godine, a čijom realizacijom je obezbijeđeno stabilno napajanje Bolnice `Srbija` električnom energijom“, napisao je Stanišić na svom „Fejsbuk“ profilu.

On dodaje da su na sastanku, prije svega, željeli da iskažu zahvalnost direktoru Bolnice Nebojši Šešliji i svim radnicima ove zdravstvene ustanove na svemu što su u prethodnom periodu činili za radnike njihovog preduzeća, ali i za sve stanovnike Sarajevsko-romanijske regije.

Sastanak je održan u prostorijama Bolnice u Istočnom Sarajevu, a kojem je prisustvovao i izvršni direktor za terenske operacije paljanske „Elektrodistribucije“ Marko Šilj.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare