Doček nove godine na Palama

0

Nekoliko stotina Paljana novu godinu je dočekalo na paljanskoj promenadi. Paljane je zabavljao Nenad Knežević – Knez koji je po nama prevazišao očekivanja. Puna tri sata Knez je na – 8 ⁰C držao Paljane zagrijane. Na promenadi se okupilo dosta mladih, ali bilo je i starijih sugrađana koji nisu mogli da odole veseloj atmosferi, kuvanom vinu, ali ni hladnoći pa su cupkali zajedno sa mladima. Novu goduni Paljani su čestitali uz vatromet koji je ostavljao bez daha. Moramo priznati da je organizacija bila jako dobra i da je doček nadgledao veliki broj policajaca. Kako smo saznali na području CJB I.Sarajevo nije bilo narušavanja javnog reda i mira.

Utisak je pokvarila pretjerana upotreba pirotehničkih sredstava naročito kod mladih, pa se nadamo da će u budućnosti postojati kontrola nad prodajom i korišćenjem pirotehnike.

Za razliku od prošlih godina prepuni su bili i lokali. Vjerovatno zbog nedostatka snijega i skupoće na Jahorini, veliki broj sugrađana je novu godinu dočekao u paljanskim lokalima. Nismo bili u mogućnosti posjetiti sve lokale. Prepuni su bili Don, RC, Quatro, Irish Pub, Revolt, Skandal, Plato, Pivnica, Zlatna Žita, Skala… a na kraju se sve završilo u Enigmi.

Na Jahorini je bilo dosta „vatrenije“ nego prošlih godina i pored toga što je bilo manje gostiju. U hotelu „Bistrica“ uglavnom starije društvo su zabavljali Miloš i Mikica Bojanić. U drugim hotelima doček je organizovan uglavnom za goste hotela. Mlađe društvo je novu godinu dočekalo u „Lavini“ i diskoteci hotela „Nebojša“. Kao i prošlih godina, novu godinu su zajedno čekali gosti iz svih zemalja bivše SFRJ.

Uskoro foto i video…

www.palelive.com

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare