Dobra saradnja opštine i porodica zarobljenih i poginulih boraca

0
Dobra saradnja opštine i porodica zarobljenih i poginulih boraca

VIŠEGRAD – Zamjenik predsjednika Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca Republike Srpske Veljko Lazić rekao je da opština Višegrad pruža punu podršku ovoj organizaciji na različite načine, te da su veoma zadovoljni saradnjom sa opštinskim rukovodstvom.

„Mi smo zadovoljni saradnjom sa opštinom, a posebno razumijevanjem načelnika prema ovoj populaciji. Ova organizacija je na budžetu opštine i dobija određena sredstva“, istakao je Lazić nakon današnjeg sastanka sa načelnikom opštine Višegrad Mladenom Đurevićem.

Lazić je uručio Đureviću monografiju „Ne zaboravi voljena zemljo“, autora Slaviše Sabljića, u kojoj su obuhvaćene sve porodice u kojima je poginulo tri i više članova.

Potpredsjednik Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca Republike Srpske Niko Kisić zahvalio je načelniku na prijemu i istakao da će odlična saradnja biti nastavljena i u narednom periodu.

Đurević je rekao da opština nastoji na različite načine da pomogne borcima, te da je Višegrad jedna od opština koja izdvaja najveća sredstva za ovu populaciju.

„Nastavićemo da pomažemo kako bi primjerom pokazali da ne smijemo zaboraviti stvaraoce Republike Srpske“, dodao je Đurević.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments