DNS I SzDS podržavaju kandidata SNSD-a

0

Opštinski odbori (OO) Demokratskog narodnog saveza (DNS) i Saveza za demokratsku Srpsku (SzDS) Zvornik potpisali su danas Sporazum o podršci kandidatu Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za načelnika opštine Zvornik Zoranu Stevanoviću na predstojećim lokalnim izborima.

Sporazum o saradnji i podršci zajedničkom kandidatu za načelnika opštine Zvornik potpisali su predstavnici OO DNS-a, SzDS i SNSD-a Spomenka Stevanović, Miloš Jovanović i Obren Marković.

Aktuelni načelnik i kandidat za načelnika opštine Zvornik Zoran Stevanović rekao je na konferenciji za novinare da će potpisivanjem ovog sporazuma zvornički DNS i SzDS podržati kandidata SNSD-a na narednim lokalnim izborima.

„Koalicija za izbor načelnika opštine otvorena je za još neke političke stranke, prvenstveno za Socijalističku partiju, sa kojom zbog tehničkih razloga danas nije potpisan sporazum“, rekao je Stevanović.

Predsjednik lokalnog DNS-a Spomenka Stevanović rekla je da će ova stranka na lokalnim izborima podržati kandidata SNSD-a i dodala da će na oktobarske izbore DNS izaći samostalno sa odborničkom listom.

Ističući da je riječ o provjerenom i dokazanom kandidatu, Stevanovićeva je dodala da na oktobarskim izborima očekuje pobjedu kandidata SNSD-a.

Predsjednik OO SzDS Miloš Jovanović potvrdio je da će ova stranka podržati kandidata SNSD-a i dodao da je procjena SzDS da je Zoran Stevanović najbolje rješenje za funkciju načelnika opštine Zvornik.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare