Đurević posjetio preduzeće „Tradicija“

0
Đurevič posjetio preduzeće

VIŠEGRAD – Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević posjetio je danas preduzeće „Tradicija“ koje se najviše bavi izradom ikona i kandila, a zapošljava desetak radnika, kako bi ukazao da opština brine o privrednicima sa područja ove opštine.

„Mi smo u prošloj godini imali niz posjeta privrednim subjektima koji posluju na području Višegrada, sa ciljem da ukažemo da opština vodi računa o njima, a danas smo nastavili obilazak privrednika“, rekao je Đurević.

On je dodao da se preduzeće „Tradicija“ bavi proizvodnom djelatnošću i da zaslužuje pažnju i brigu lokalne uprave.

„Pokazali smo zainteresovanost i spremnost za svaku vrstu pomoći sa naše strane jer to su ljudi koji ovdje žive i zapošljavaju određen broj ljudi“, istakao je Đurević.

Vlasnik preduzeća „Tradicija“ Zoran Mojević istakao je da posluju 18 godina i da se bave srpskom tradicijom.

„Radimo crkveni program i sve ono što je u vezi sa našom tradicijom, a imamo i poslovni program i to su uglavnom plakete i različite vrste grbova“, naveo je Mojević.

On je dodao da rade za cijeli prostor BiH, sarađuju sa eparhijama, a crkveni program uglavnom rade za crkvene prodavnice i manastire.

„Imamo dobru saradnju sa opštinom Višegrad, za njih radimo grbove opštine svih veličina, a posebno zahvaljujemo načelniku što nas je posjetio i dao nam podršku u radu“, rekao je Mojević.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments