Djeca iz Trebinja uče da skijaju u Ski-centru „Ravna planina“

0

Djeca iz Trebinja, njih oko 30, doputovalo je danas na Pale da bi tokom vikenda učili da skijaju u Ski-centru „Ravna planina“.

Sa djecom su i dva trenera iz Sportskog društva „Leotar“, čiji je generalni sekretar Velibor Brnjoš rekao da se grad Trebinje odlučio da organizuje školu skijanja da bi nagradio najperspektivnije sportiste i najaktivnije polaznike „Škole sporta“.

„Nadam se da će djeca savladati skijanje jer ima polaznika koji tek uče da skijaju i sigurno će im to biti sjajno iskustvo“, rekao je Brnjoš.

On je zahvalio gradonačelniku Trebinja Marku Ćuriću i domaćinu Veljku Golijaninu koji su zajednički došli na ideju da ove godine započnu lijepu saradnju koja će, nada se, trajati dugi niz godina.

Vlasnik Ski-centra „Ravna planina“ kod Pala Veljko Golijanin zahvalio je Ćuriću što je prihvatio ideju da djeca dođu na skijalište, gdje će naučiti svoje prve korake.

Golijanin je naveo da imaju dovoljno snijega na stazi da organizuju i noćno skijanje, te se nada da će mladi Trebinjci uživati u vožnji gondolom, ski-liftom, svježem vazduhu i pogledu na ljepote Ravne planine.

Organizatori škole skijanja su grad Trebinje i Sportsko društvo „Leotar“, uz podršku Ski-centra „Ravna planina“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare