Deseti Fudbal frends krajem jula

0

FOČA – Deseti međunarodni omladinski turnir Fudbal frends biće održan od 25. do 27. jula na Gradskom stadionu u Foči, rečeno je danas na prvom sastanku Organizacionog odbora.

Uz domaću “Sutjesku”, učešće su za sada potvrdili “Crvena zvezda” iz Beograda, “Budućnost” iz Podgorice i sarajevski “Željezničar”, a organizatori su u pregovorima sa splitskim “Hajdukom”, londonskim “Kristal palasom”, CSK-a iz Sofije i “Rabotničkim” iz Skoplja.

“Želja organizatora je da se Foča, kao i prethodnih godina, pokaže kao dobar domaćin i grad u koji su svi dobrodošli”, rekao je predsjednik Organizacionog odbora i načelnik opštine Foča Radisav Mašić.

Konačan spisak učesnika biće poznat do narednog sastanka Organizacionog odbora, koji će biti održan u utorak, 1. jula, a do tada će sve komisije Organizacionog odbora pripremiti programe rada i dinamiku njihove realizacije.

Organizatori omladinskog turnira Fudbal frends su istoimena fondacija iz Beograda, koju vodi direktor marketinga Sportskog društva “Crvena zvezda” Zoran Avramović, opština Foča i Fudbalski klub “Sutjeska”.

(www.palelive.com / Srna / Foto: www.058.ba)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments