Deseti Fudbal frends krajem jula

0

FOČA – Deseti međunarodni omladinski turnir Fudbal frends biće održan od 25. do 27. jula na Gradskom stadionu u Foči, rečeno je danas na prvom sastanku Organizacionog odbora.

Uz domaću „Sutjesku“, učešće su za sada potvrdili „Crvena zvezda“ iz Beograda, „Budućnost“ iz Podgorice i sarajevski „Željezničar“, a organizatori su u pregovorima sa splitskim „Hajdukom“, londonskim „Kristal palasom“, CSK-a iz Sofije i „Rabotničkim“ iz Skoplja.

„Želja organizatora je da se Foča, kao i prethodnih godina, pokaže kao dobar domaćin i grad u koji su svi dobrodošli“, rekao je predsjednik Organizacionog odbora i načelnik opštine Foča Radisav Mašić.

Konačan spisak učesnika biće poznat do narednog sastanka Organizacionog odbora, koji će biti održan u utorak, 1. jula, a do tada će sve komisije Organizacionog odbora pripremiti programe rada i dinamiku njihove realizacije.

Organizatori omladinskog turnira Fudbal frends su istoimena fondacija iz Beograda, koju vodi direktor marketinga Sportskog društva „Crvena zvezda“ Zoran Avramović, opština Foča i Fudbalski klub „Sutjeska“.

(www.palelive.com / Srna / Foto: www.058.ba)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare