Dejan Ljevnaić pokrenuo akciju „Hiljadu skija za našu djecu“

1

Nakon izuzetno uspješno realizovane akcije „Budi dijete Jahorine“ u okviru koje je podijeljeno više od 3.000 besplatnih ski-karata za djecu, direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan Ljevnaić je odlučio da uruči ukupno 1.000 skija za djecu uzrasta od sedam do 18 godina.

Akcija „Hiljadu skija za našu djecu“ je aktivna na instagram profilu @dejanljevnaic.
Jedini uslov za učešće je da djeca prethodno nisu imala svoje skije, te da spadaju u dati starosni okvir.

O ciljevima ove akcije Dejan LJevnaić je rekao: „Primarni cilj ove akcije je stvaranje i njegovanje ljubavi prema skijanju, te boravku na planini i vazduhu, prepunom blagodati za zdravlje i odrastanje djece. Želim da sklonimo djecu  telefona, TV-a, kompjutera I da ih vratimo prirodi, da pravimo zdravu budućnost naše djece“.

„Svoju pravu dimenziju uspjeh dobija tek kada ga podjelimo sa drugima, u ovom slučaju mi biramo budućnost. Djecu i omladinu za koje u stvari pripremamo i ostavljamo sve urađeno na Jahorini“, rekao je Ljevanić.

Ljevanić je dodao i da uz veliku ljubav prema prirodi i najmlađima koji su u stvari budućnost, želi da sa svoje pozicije doprinese da skijanje ne bude privilegija samo za bogate.

„Uz akcije ‘Budi dijete Jahorine’ i  ‘1.000 skija za našu djecu’ želja mi je da izgradimo skijaški kamp za djecu, gdje bi cijena noćenja sa hranom bila maksimalno 500 dinara ili 10 KM“, izjavio je LJevnaić.

On je dodao da bi zahvaljujući ovom kampu mogli podstaći druženje, nova poznanstva i razviti ljubav kod djece prema zdravom načinu živiljenja, prirodi i sportu što je u ovo vrijeme modernih tehnologija veliki luksuz.

„Osim ličnog uspjeha koji svi želimo, treba da budemo spremni da svojim ugledom i radom pomognemo skijaškom sportu. Da za 10 ili 20 godina imamo nove skijaše koji mogu da se takmiče i brane boje naše zastave“, poručuje LJevnaić.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
1 Коментар
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Bravo