Defilovala 17. generacija maturanata

0

MILIĆI – Svečanim defileom gradskim ulicama u Milićima je završetak školovanja obilježila 17. generacija maturanata Srednjoškolskog centra „Milutin Milanković“, a pozdravio ih je veliki broja građana. Paradi mladosti i šarma prethodila je svečana akademija u sali Doma rudara u Milićima, sa prigodnim kulturno-zabavnim programom koji su osmislili učenici i nastavnici Centra, članovi literarne i muzičke sekcije, a svojim razdraganim plesnim nastupom ukrasili mališani milićkog vrtića „Poletarac“.

Direktor Centra Radomir Madžarević rekao je da ove godine školovanje završava 85 maturanata, uz prolaznost od 84 odsto i prosječnu ocjenu 3,01.

„Ovo je generacija koja se istakla u društvenim aktivnostima i timskim akcijama. Sa profesorima i rukovodstvom škole bili su suorganizatori u mnogim aktivnostima, između ostalih, u akciji dobrovoljnog davanja krvi, manifestaciji `Dani Milutina Milankovića` i drugim. Tu su se pokazali kao veoma vrijedni i čestiti ljudi“, rekao je sinoć Madžarević.

Direktor Madžarević je dodao da će dodjela diploma maturantima, te proglašenje učenika generacije biti upriličeni 15. juna.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare