Deaktivirali alarm i opljačkali kuću

0

SOKOLAC – U naselju Majdani u opštini Sokolac nepoznata lica ukrala su novac i oružje iz porodične kuće i poslovnih prostorija u vlasništvu lica čiji su inicijali D.P., saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Nepoznati počinioci su u noći sa subote na nedjelju, 7. na 8. septembar, deaktivirali alarmni sistem u porodičnoj kući i poslovnim prostorijama i ukrali 680 KM, pištolj „CZ“ kalibra 7,65 milimetara, lovačku pušku i lovački karabin. Istraga je u toku.

Na području opštine Pale tokom vikenda policiji su prijavljene dvije provale u porodične kuće u Jahorinskoj ulici i u mjestu Bjelogorci iz kojih su otuđeni zlatni nakit i laptop.

Policijskoj stanici Pale prijavljena je krađa dvije lovačke puške iz porodične kuće lica čiji su inicijali T.Š. u naselju Trbušče u opštini Foča.

Evidentirane su dvije saobraćajne nezgode – na Han Pijesku i u Foči, koje su za posljedicu imale manju materijalnu štetu.

Pripadnici policije kontrolisali su 151 vozilo i vozača i iz saobraćaja isključili osam vozača – šest zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i dva zbog vožnje prije sticanja zakonskog prava i jedno neregistrovano vozilo.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare