Danilović otvorio 15. košarkaški kamp na Jahorini

0

Jedan od najboljih srpskih i evropskih košarkaša svih vremena Predrag Saša Danilović otvorio je danas na Jahorini 15. Međunarodni košarkaški kamp „Hipo tri points“, koji će i ove godine okupiti više od 400 djece uzrasta od šest do 16 godina iz BiH, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Slovenije, Francuske, Holandije, NJemačke, Rusije, i Turske.

„Iskoristite ovu priliku za kvalitetno druženje, steknite nova prijateljstva i igrajte se košarke“, poručio je Danilović, te simboličnim bacanjem košarkaške lopte zvanično otvorio ovogodišnji kamp.

On je istakao da ga raduje činjenica da kamp konstantno napreduje, da zadržava visok nivo kvaliteta rada, dodavši da to sigurno ne bi bilo moguće bez snažne višegodišnje podrške Hipo banke.

Menadžer korporativnih komunikacija Hipo Alpe Adria banke Banjaluka Radomir Milošević istakao je da je ovaj kamp za djecu i mlade, čiji je Hipo banka generalni sponzor, jedan od najboljih u ovom dijelu Evrope.

„Posebno želim da izrazim zadovoljstvo činjenicom da je ovaj košarkaški kamp prvi javni događaj koji promovišemo novo ime naše grupacije, koja će od narednog ponedjeljka poslovati pod nazivom Adiko banka“, rekao je Milošević.

On je dodao da će već od iduće godine kamp na Jahorini imati novi naziv „Adiko tri points“ košarkaški kamp.

Predstavnik Organizacionog odbora kampa Boban Stanojević rekao je da ovaj kamp ima kvalitetan program rada sa najmlađima, kojim rukovodi stručni kadar i da su uslovi za boravak djece na vrhunskom nivou.

„Uvijek nastojimo da unesemo neke novine, a već sada vršimo pripreme da od iduće godine prvi put organizujemo košarkašku igraonicu za cijelu jednu smjenu djece uzrasta od šest do osam godina, kojima će biti namjenski prilagođeni svi košarkaški rekviziti, od lopti pa do košarkaških stubova i obruča“, rekao je Stanojević.

U proteklih 14 godina kroz ovaj košarkaški kamp, čiji je organizator Košarkaški klub „Partizan TS“ iz Banjaluke, prošlo je skoro 8.000 dječaka i djevojčica.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare