Danas nastavak potrage za Beucom

0

ZVORNIK – U Zvorniku će danas biti nastavljena potraga za tridesetčetvorogodišnjim Slovencem Andrejom Beucom, koji je nakon skoka sa mosta u Drinu u Zvorniku, sa visine od dvadeset metara, nestao u vodi, rečeno je Srni u zvorničkoj policiji.

Očekuje se da se danas u potragu uključe i članovi Ronilačkog kluba „Panteri“ iz Bijeljine.

Beuc je nestao juče nakon skoka u Drinu. Beuc je juče nakon skoka sa visine od 20 metara sa mosta Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića izronio, ali je potom nestao u vodi.

On je nastupao na takmičenju, koje je organizovano u okviru manifestacije „Zvorničko ljeto“. Spasioci u čamcima nisu uspjeli da mu pomognu. Takmičenje je odmah prekinuto.

Iz zvorničke Gradske uprave kažu da će nakon što tijelo bude pronađeno i nadležni organi obave istragu, biti poznat uzrok smrti.

Andrej Beuc iz Krškog i profesionalni je padobranac. On prije dva dana u Jajcu nije želio da skače jer nisu bili dobri bezbjedni uslovi.

Gradska uprava Zvornik izrazila je saučešće porodici Beuca. Takmičenje u skokovima u Drinu sa mosta Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića zajedno organizovale opštine Zvornik i Mali Zvornik.

Svi skakači potpisali su izjave da skaču na sopstvenu odgovornost.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare