Danas na Ravnoj planini štoping trening dječije reprezentacije BiH

0

U Ski-centru “Ravna planina” na Palama sutra će biti održan štoping trening, tačnije izborna trka za dječiju reprezentaciju BiH u organizaciji Smučarskog saveza BiH.
Štoping trening je izborna trka za odlazak na predstojeća dječija takmičenja pod nazivom “Pokal-Loka 2019” i “Zagreb čildren Fis 2019” u muškoj i ženskoj kategoriji.

Iz Smučarskog saveza BiH saopšteno je da već tri godine na Ravnoj planini organizuju izborne trke za dječiju reprezentaciju jer imaju dobru podlogu od umjetnog snijega, preglednu i pripremljenu stazu, brz lift, razumijevanje i podršku za takmičarsko skijanje.

Trenutno na Ravnoj planini trenira oko 25 djece do 14 i 16 godina u muškoj i ženskoj selekciji.

“Menadžment Ski-centra `Ravna planina` nam redovno izlazi u susret, staze nam budu uređene po Fis standardima tako da treninge možemo obavljati u uslovima kao da smo već na takmičenju”, navodi se u saopštenju.

Generalni direktor Ski-centra “Ravna planina” Veljko Golijanin rekao je da se maksimalno trude da svi takmičari imaju najbolje uslove za tRening, a posebno djeca.

“Drago nam je uvijek kada neko prepozna potencijal našeg skijališta. Trudimo da izađemo u susret svima, tako da pored dječije reprezentacije BiH, ovdje redovno trenira seniorska i juniorska reprezentacija BiH, koja se priprema za Svjetsko prvenstvo u alpskom skijanju koje se za koji dan održava u Švedskoj”, istakao je Golijanin.

Štoping trening na Ravnoj planini počeće u 9.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments