Danas izmjena režima saobraćaja

0

VIŠEGRAD – U Višegradu će danas doći do izmjene režima saobraćaja zbog održavanja centralne manifestacije obilježavanja 100 godina od početka Prvog svjetskog rata, svečanog otvaranja kompleksa Andrićgrad, te proslave krsne slave Vojske Republike Srpske i Trećeg pješadijskog /Republika Srpska/ puka Oružanih snaga BiH.
Komandir Policijske stanice Višegrad Zoran Ušćumlić rekao je da će zbog očekivanog prisustva većeg broja vozila i pješaka u ulicama Druge Podrinjske brikade i Kralja Petra Prvog od 7.00 časova pa do završetka manifestacija biti uveden jednosmjerni tok saobraćaja.

On je dodao da će biti uspostavljen kružni jednosmjerni saobraćaj od Rzavskog mosta Ulicom Druge Podrinjske brigade prema Trgu palih boraca, a odatle Ulicom Kralja Petra Prvog do Rzavskog mosta.

„Zbig nedovoljnog broja obilježenih parking mjesta na području grada biće određena i dodatna alternativna parkirališta, koja će biti pod nadzorom saobraćajne policije“, precizirao je Ušćumlić i dodao da će parking ispred Andrićgrada biti rezervisan za vozila štićenih ličnosti i VIP zvanica.

On je rekao da se na Vidovdan očekuje povećan intenzitet saobraćaja i na području Dobruna, posebno na dionici prema manastiru.

„Apelujemo da svi učesnici u saobraćaju budu oprezni tokom vožnje, te da se pridržavaju naredbi o izmjenjenom režimu saobraćaja u centru Višegrada i da poštuju naredbe policijskih službenika koji će regulisati saobraćaj“, poručio Ušćumlić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments