Dan za porodicu

0

Dan porodice će biti obilježen u okviru projekta „Srećna porodica“, koji se realizuje u Osnovnoj školi Pale od strane Udruženja „Klub ideja“. Zamišljeno ja da se na ovaj dan odigraju utakmice između djece i roditelja i otvori izložba porodičnih fotografija.

Majke i sinovi će odigrati fudbalsku utakmicu, a očevi i kćerke „Između dvije vatre“. Utakmice će se odigrati u nedjelju, 18. maja, sa početkom u 15.00 časova na terenima OŠ „Pale“. Ukoliko vremenske prilike to ne dozvole, utakmice će se odigrati u školskoj sali. Sve porodice koje budu učestvovale dobiće simboličnu nagradu. Najbrojnija porodica, kao i ona koja dođe sa najstarijim i najmlađim članom porodice, dobiće i posebne nagrade.

Izložba porodičnih fotografija biće izložena u holu OŠ „Pale“. Na fotografijama će se naći porodice koje su u protekla dva mjeseca učestvovale na Kreativnoj, Rekreativnoj, Fiziotarapeutskoj i radionici Domaćinstvo u okviru projekta „Srećna porodica“.

„Pozivamo porodice da dođu na druženje u nedjelju i učine taj dan nezaboravnim za cijelu svoju porodicu“, navode u Udruženju „Klub ideja“.

Cilj ovog projekta je osnažiti porodicu kao instituciju i podstaći članove porodice da više vremena provode zajedno u kreativnim, rekreativnim i zabavnim aktivnostima, kao i da se porodice međusobno druže.

Projekat „Srećna porodica“ realizuje Udruženje „Klub ideja“ uz podršku OŠ „Pale“ i World Vision-a.

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments