Dan sporta u parku „Gavrilo Princip“

0
Dan sporta u parku

ISTOČNO SARAJEVO – Obilježavanje Spasovdana – krsne slave i Dana opštine Istočno Novo Sarajevo nastavljeno je manifestacijom Dan sporta u parku „Gavrilo Princip“ na kojem su učestvovali članovi Sportskog društva „Slavija“, kao i drugi sportski kolektivi sa ovog područja.

Fudbaleri, odbojkaši, rukometaši, košarkaši, te članovi borilačkih vještina predstavili su svoje klubove u najboljem svjetlu i napravili kratki defile kroz park.

Trener karate kluba „Slavija“ Dejan Vukadin iskoristio je priliku da se zahvali opštinskom rukovodstvu na organizovanju ovakve manifestacije, kao i na podršci koju dobijaju od ove lokalne zajednice.

„Takmičenja su zahtjevna, učestvujemo i na evropskim i svjetskim turnirima. Podrška je uvijek dobrodošla tako da smo zahvalni na skromnoj pomoći koju nam pruža opština Istočno Novo Sarajevo, uvijek može bolje i više“, rekao je Vukadin.

U okviru manifestacije predstavljeni su rezultati sportskih kolektiva i pojedinaca, a posjetioci su u parku „Gavrilo Princip“ imali priliku da uživaju u programu koji su za ovaj dan pripremili sportisti.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare