Da li će „Romanija“ istupiti iz lige?!

0

Zbog veoma teške finansijske situacije u klubu Uprava FK “Romanija“ je 12.03.2010.god. uputila molbu-zahtjev Načelniku opštine Pale gospodinu Slobodanu Saviću da se hitno organizuje sastanak Uprave kluba i njenih igrača sa čelnim ljudima opštine kako bi se prevazišli trenutni problemi kluba i kako bi Romanija mogla nastaviti sa učešćem u takmičenju u I-ligi Republike Srpske.

Zbog blokade računa koji je pravosnažnom presudom blokiran prije nekoliko dana u iznosu od blizu 20.000,00 KM, uprava koja je već 2007.god. isplatila neka dugovanja u iznosu od 15.000,00 KM iz predhodnih godina, a koja su im ostavile predhodne uprave, sada je nemoćna da sama deblokira trenutnu blokadu žiro računa kluba.

TEKST 1 – TRAŽILAC IZVRŠENJA I IZVRŠENIK

Dug prema tražiocu izvršenja koji je ukupno iznosio 9.712,70KM je narastao sa troškovima advokata tražioca izvršenja Boška Čegara u iznosu od 6.339,53KM (neshvatljivo) i troškovima advokata koji je zastupao FK“Romanija“ Elek Mirka nerazumnih 3.000,00KM za izgubljeni spor,  plus kamate koje se obračunavaju od dana podnošenja tužbe vjerovatno i prelaze cifru od 20.000,00KM.

IZVOD ADVOKATA ČEGARA

Iz tog razloga se obraćamo pored opštine svim ljubiteljima fudbala, „Romanije“, našim sponzorima koji su nam do sada davali veliku podršku i pomogli da ostvarimo veliki uspjeh ulaskom u prvu ligu RS, da se odazovu i daju svoje mišljenje o nastaloj situaciji i svojim prijedlozima i angažovanjem sačuvaju obraz „Romanije“ i Pala.

IGRAČI FK „ROMANIJA“
I UPRAVA KLUBA

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare