Cvijanovićeva učestvovala u obilježavanju Hanuke

0

MODIN – Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović večeras je u Modinu učestvovala u obilježavanju jednog od najvećih jevrejskih praznika – Hanuke i prisustvovala svečanom otvaranju Muzeja ovog grada.

„Danas je prvi dan Hanuke, a običaj nalaže da se na ovaj dan pali prva svijeća na osmokrakom svijećnjaku koji se naziva Hanukija. Poštujući tuđe običaje u najboljem svjetlu prikazujemo sopstvenu kulturu i tradiciju“, navela je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da je počastvovana što je imala priliku da večeras učestvuje u obilježavanju jednog od najvećih jevrejskih praznika.

„Ovom prilikom, zajedno sa našim prijateljem, gradonačelnikom Haimom Bibasom, prisustvovala sam svečanom otvaranju Muzeja grada Modina“, napisala je Cvijanovićeva na „Instagramu“

Ona je zahvalila za toplu dobrodošlicu i divno gostoprimstvo.

Prijateljski doček uz srpsko kolo

MODIN – Predsjedniku Republike Srpske Željki Cvijanović večeras je priređen prijateljski doček u Modinu uz tradicionalno srpsko kolo.

Cvijanovićeva je večeras učestvovala u obilježavanju jednog od najvećih jevrejskih praznika – Hanuke i prisustvovala svečanom otvaranju Muzeja ovog grada.

Ona je istakla da je počastvovana što je imala priliku da večeras učestvuje u obilježavanju jednog od najvećih jevrejskih praznika.

„Ovom prilikom, zajedno sa našim prijateljem, gradonačelnikom Haimom Bibasom, prisustvovala sam svečanom otvaranju Muzeja grada Modina“, napisala je Cvijanovićeva na „Instagramu“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare