Crnadak: Očekujemo sjajan rezultat na Palama

0

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak očekuje da će ova partija ostvariti sjajan rezultat na Palama na predstojećim lokalnim izborima i da će ostati jedna od najjačih partija u ovoj opštini.
„Očigledno je da ćemo ostati dio vlasti na Palama i da ćemo zajedno sa građanima nastaviti da razvijamo ovaj grad“, rekao je Crnadak na šetalištu na Palama, gdje su članovi ove stranke dijelili promotivni materijal i razgovarali sa građanima.

On kaže da je došao na Pale kako bi dao podršku kandidatu SDS-a za načelnika opštine Miodragu Kovačeviću, dodajući da se uvjerio da su građani Pala uz PDP i Savez za promjene.

Crnadak je rekao da se Savez za promjene sprema za trijumf na lokalnim izborima i da je pobjeda na Palama sastavni dio toga.

Generalni sekretar PDP-a Miroslav Brčkalo rekao je da i današnji skup pokazuje da je PDP na Palama spreman za predstojeće izbore.

„Razgovaramo sa građanima, podnosimo izvještaj o urađenom u prethodnom periodu. Uprkos teškim situacijama u kojima je opština funkcionisala imamo se čime pohvaliti, jer smo najveći dio svojih obećanja u proteklom mandatu ispunili“, rekao je Brčkalo i dodao da očekuje da će Opštinski odbor PDP-a na Palama ostvariti najbolje rezultate u Republici Srpskoj.

On kaže da bi PDP bio zadovoljan kada bi na Palama imao više od sadašnjih pet odbornika.

Kovačević je rekao da SDS već desetak godina ima dobru saradnju sa PDP-om, što je dovelo do toga da opština Pale bude jedna od najstabilnijih, da ima stalne investicije i da će 2018. godine biti proglašena za jednu od nezaduženih opština u Srpskoj.

Nosilac liste PDP-a za odbornike u Skupštini Pala Nenad Vuković rekao je da ova stranka ima najbolju listu kandidata za odbornike i da će postići najbolji rezultat na predstojećim izborima od osnivanja partije do danas.

On je pozvao sve političke partije da se bore programima i da ne vode negativnu kampanju.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare