Ćosić podijelio udžbenike osnovcima

0

ISTOČNO SARAJEVO – Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić uručio je danas udžbenike djeci iz višečlanih porodica slabijeg imovinskog stanja.

Ćosić je istakao da je udžbenike dobilo 30 djece, za šta je opština izdvojila oko 3.000 KM.

On je istakao da opština kroz različite vidove podržava funkcionisanje obrazovanja, a danas su u saradnji sa Udruženjem „Naša budućnost“ podijelili udžbenike da bi djeca spremno dočekala početak školske godine.

Ćosić je naglasio da će u ponedjeljak, 2. septembra, kada počinje školska godina, svim prvačićima na području opštine uručiti poklon pakete i nada se da će to biti praksa i ubuduće.

On je naglasio da je opština obezbijedila sredstva za djecu iz srednjih škola slabijeg imovinskog stanja, koja iduće sedmice idu na ekskurziju u Španiju.

Učenica petog razreda Nikolina Mihić rekla je da joj ova pomoć mnogo znači, jer ima tri brata i tri sestre i roditelji nemaju sredstava da im kupe knjige.

Predsjednik udruženja „Naša budućnost četiri plus“ Slađana Prodanović istakla je da je udruženje opstalo zahvaljujući opštini Istočno Novo Sarajevo koja im je i danas pomogla da obezbijede udžbenike za 30 osnovaca iz njihovog udruženja.

Prodanovićeva je naglasila da imaju veliko razumijevanje lokalne zajednice i načelnika Ćosića koji finansijski pomažu sve njihove projekte.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare