Ćosić osudio napad na imovinu firme „Stanišić“ i pozvao na hapšenje odgovornih

5

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić najoštrije je osudio napad na imovinu firme „Stanišić“ na Palama, te pozao nadležne organe da što prije identifikuju, uhapse i kazne počinioce i nalogodavce ovog nedjela.

Ćosić je istakao da je ovaj čin sve podsjetio na možda i najnegativniji period u poslijeratnoj istoriji opštine Pale i cijelog grada, a i danas se prepoznaje po nerazjašnjenim krivičnim djelima, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika.

„Ne reagujem zbog toga što je u ovom slučaju riječ o firmi Ace Stanišića, koji je poznati privrednik i direktor `Elektrodistribucije`, već zbog toga što je građanin Istočnog Sarajeva koji u ovom gradu nikada nikome ništa loše nije učinio, nego upravo suprotno – uvijek je bio tu da pomogne i da bude dio pozitivnih priča“, naglasio je Ćosić.

Ćosić je upozorio da se ne smije dozvoliti da se takve stvari ponovo počnu dešavati u Istočnom Sarajevu i da negativne pojave ponovo postanu svakodnevica svih koji ovdje žive.

„Istočno Sarajevo je dobro mjesto za život i takvo treba da ostane, svi skupa to moramo obezbijediti. Vjerujem u Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, odnosno u Policijsku upravu Istočno Sarajevo da će vrlo brzo otkriti i počinioce i nalogodavce ovog nedjela“, naveo je gradonačelnik Ćosić.

Požar na dva teretna vozila izbio je rano jutros na parkingu građevinskih mašina firme „Stanišić“ kod Autobuske stanice na Palama, potvrđeno je ranije Srni u Policijskoj Upravi Istočno Sarajevo.

Policijska patrola uočila je da je došlo do zapaljenja jednog od parkiranih kamiona i brzom intervencijom požar je lokalizovan.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
5 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Sto se sazaljevaju jedni na druge, a niko da osudi unistavanje, izrabljivanje i pljackanje naroda sto cine oni i slicni njima.

„već zbog toga što je građanin Istočnog Sarajeva koji u ovom gradu nikada nikome ništa loše nije učinio, nego upravo suprotno – uvijek je bio tu da pomogne i da bude dio pozitivnih priča”, naglasio je Ćosić.
Sta jos samo da narod kaze Amin i zivio govornik? hehe zna narod sve… ne treba nama i ta propaganda, hvala gradonacelnice.

„Ne reagujem zbog toga što je u ovom slučaju riječ o firmi Ace Stanišića, koji je poznati privrednik i direktor „Elektrodistribucije“
Ne radi se o firmi Ace Stanišića, veće njegovog brata, Aco je odbornik u Opštini pale i direktor Elektrodistribucije, nema on ništa sa firmom, bar tako on tvrdi. Ako je suprotno od ovoga onda imamo klasični sukob interesa, gradonačelnik bi to trebao znati. Da je ovo usmjereno protiv Aca, zapalili bi neku trafo stanicu i sl. ne bi kamione 🙂

Što paliti trafo stanicu, ona nije privatno vlasništvo, nema logike. U pitanju je napad i paljevina na privatnu imovinu, što je za svaku osudu.

Ironija Nevene.