Ćosić: Grad će se uključiti u funkcionisanje opština

7

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić izjavio je da će mu prvi zadatak, nakon ostvarene pobjede na izborima, biti da okupi sve načelnike opština u sastavu grada i spoji ih sa Vladom Republike Srpske kako bi svi zajedno, pozicija i opozicija, krenuli da rade za narod.

„Nama treba jedinstven prostor od Sokoca do Trnova. Mislim da su izbori pokazali da građani Istočnog Sarajeva konačno osjećaju ovaj grad svojim, u ovom slučaju dajući povjerenje meni. Sljedeći put će biti neko drugi, što je nebitno. Bitno je da razvijamo pripadnost prema gradu i da ga osjećamo kao svog“, rekao je Ćosić novinarima u Istočnom Novom Sarajevu.

On kaže da slijedi mjesec dana tranzicionog perioda kada treba zvanično da se proglase rezultati izbora i preuzmu nove dužnosti, ističući zadovoljstvo ubjedljivom pobjedom SNSD-a na Palama, u Trnovu, Istočnom Novom Sarajevu.

„Ostvarili smo zacrtani cilj, a to je mjesto gradonačelnika u Istočnom Sarajevu. Veoma je bitno da smo pokazali ljudima drugačiji pristup koji smo gajili i koji želimo da razvijamo. To se odnosi na drugačije vođenje grada, njegovo uključivanje u funkcionisanju opština i njegov potpuno aktivan pristup u skladu sa nadležnostima i zakonom. Ja ću se upravo tako i ponašati“, rekao je Ćosić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
7 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

kako je moguce da ova Dodikova partija pobjedi na izborima.Sta je u pitanju?Ovo
nije prirodno za nas kraj!

Moguće je još kako! Mnogo uhljeba, mnogo primitivnih, mnogo naivnih, mnogo penzionera kojima je jako dobar standard😜, mnogo ovakvih-mnogo onakvih, a najmanje pametnih koji misle svojom glavom!

Došla su „ona“ Andrićeva vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

Acime a koja je trebala da pobijedi jeli ona koja nas je izdavala cijeli rat i podkradala poslije rata? Ili ona koja je sva preduzeca koja su bila funkcionalna po zavsetku rata svukla u ravan da su sva zavrsila na otoadu. Ima nas jos punoljetnih koji smo bili svjedoci tih vremena.

A ova ko nije

Dobro bili ste svjedoci tih vremena krali su uredu, a sad su vam oči zatvorene sad se sve radi pošteno?

Brisu moj odgovor jer je nacelnik pala iz te iste partije,zato ne mogu da odgovorim onako sto mislim nego ovi „nepristrasni“ u ovom portalu odlucuju nase postave.Bruka i sramota!