Ćosić: Grad će se uključiti u funkcionisanje opština

6

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić izjavio je da će mu prvi zadatak, nakon ostvarene pobjede na izborima, biti da okupi sve načelnike opština u sastavu grada i spoji ih sa Vladom Republike Srpske kako bi svi zajedno, pozicija i opozicija, krenuli da rade za narod.

“Nama treba jedinstven prostor od Sokoca do Trnova. Mislim da su izbori pokazali da građani Istočnog Sarajeva konačno osjećaju ovaj grad svojim, u ovom slučaju dajući povjerenje meni. Sljedeći put će biti neko drugi, što je nebitno. Bitno je da razvijamo pripadnost prema gradu i da ga osjećamo kao svog”, rekao je Ćosić novinarima u Istočnom Novom Sarajevu.

On kaže da slijedi mjesec dana tranzicionog perioda kada treba zvanično da se proglase rezultati izbora i preuzmu nove dužnosti, ističući zadovoljstvo ubjedljivom pobjedom SNSD-a na Palama, u Trnovu, Istočnom Novom Sarajevu.

“Ostvarili smo zacrtani cilj, a to je mjesto gradonačelnika u Istočnom Sarajevu. Veoma je bitno da smo pokazali ljudima drugačiji pristup koji smo gajili i koji želimo da razvijamo. To se odnosi na drugačije vođenje grada, njegovo uključivanje u funkcionisanju opština i njegov potpuno aktivan pristup u skladu sa nadležnostima i zakonom. Ja ću se upravo tako i ponašati”, rekao je Ćosić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavjesti me o
6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

kako je moguce da ova Dodikova partija pobjedi na izborima.Sta je u pitanju?Ovo
nije prirodno za nas kraj!

Moguće je još kako! Mnogo uhljeba, mnogo primitivnih, mnogo naivnih, mnogo penzionera kojima je jako dobar standard😜, mnogo ovakvih-mnogo onakvih, a najmanje pametnih koji misle svojom glavom!

Došla su “ona” Andrićeva vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

Acime a koja je trebala da pobijedi jeli ona koja nas je izdavala cijeli rat i podkradala poslije rata? Ili ona koja je sva preduzeca koja su bila funkcionalna po zavsetku rata svukla u ravan da su sva zavrsila na otoadu. Ima nas jos punoljetnih koji smo bili svjedoci tih vremena.

A ova ko nije

Dobro bili ste svjedoci tih vremena krali su uredu, a sad su vam oči zatvorene sad se sve radi pošteno?