Četiri lica iz FBiH uhapšena zbog droge

0

ISTOČNO SARAJEVO – Policija je u Istočnom Novom Sarajevu tokom pretresa stana uhapsila četiri lica iz Federacije BiH /FBiH/ i pronašla spid i marihuanu, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Istočno Sarajevo operativnim radom na terenu došli su do saznanja da određena lica na području Istočnog Sarajeva vrše prodaju i konzumaciju droge.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda na Sokocu, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, izvršen je pretres stana u Ulici cara Lazara u Istočnom Sarajevu u kojem su zatečena četiri lica iz FBiH čiji su inicijali E.B, A.T, A.A. i T.G.

Prilikom pretresa pronađena je i oduzeta određena količina spida, marihuane, mobilni telefon, vaga za precizno mjerenje, kao i predmeti na kojima se nalaze ostaci droge.

U toku je kriminalistička obrada nad uhapšenim licima i dokumentovanje krivičnih djela neovlaštena proizvodnja i promet droge i omogućavanje uživanja droge.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare