Centar bogatiji za 62 nova vozila

0

ISTOČNO SARAJEVO – Pripadnici Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo danas su ispred Stanice javne bezbjednosti Istočno Novo Sarajevo predstavili drugi kontingent preuzetih novih obilježenih službenih vozila čija je nabavka realizovana u okviru programa osavremenjivanja voznog parka MUP-a Republike Srpske.

Portparol CJB Istočno Sarajevo Danka Tešić izjavila je novinarima da je Centar sa 13 policijskih stanica u svom sastavu bogatiji za 60 novih službenih vozila i dva motocikla, što će zasigurno pomoći policijskim službenicima da svoje zadatke obavljaju uspješno i profesionalno.

„Pripadnici policije dobili su i nove uniforme koje se umnogome razlikuju od sadašnjih. Uniforme su veoma funkcionalna i izrađene od najkvalitetnijih materijala i sigurno da će pomoći policiji u obavljanju njihovih poslova i zadataka“, istakla je Tešićeva.

Ona je naglasila da CJB Istočno Sarajevo već nekoliko godina bilježi visok procenat rasvijetljenosti krivičnih djela koji u prvih šest mjeseci iznosi 77,6 odsto.

Tešićeva je istakla da su u Centru sigurni da će sa novim vozilima i u novim uniformama u tom smislu unaprijediti svoj rad i da će u narednom periodu imati veoma dobre rezultate i visok stepen rasvijetljenosti krivičnih djela i da će biti uspješniji na opšte zadovoljstvo građana.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare