Brucoši dočekani u novoj zgradi

0

Ekonomski fakultet Pale priredio je svečani doček za 220 novih studenata na studijskim programima Ekonomija i Turizam i hotelijerstvo. Brucoško jutro, kojem su prisustvovali profesori i asistenti fakulteta, upriličeno je u velikom amfiteatru novoizgrađenog objekta Fakulteta.

Buduće ekonomiste pozdravio je dekan Fakulteta doc. dr Ljubiša Vladušić riječima: “Pred vama je težak put, ali će vam se uloženi rad i trud višestruko isplatiti u životu.”

Vladušić je izrazio zadovoljstvo što Ekonomski fakultet novu generaciju studenata, po prvi put od početka rada u okviru Univerziteta u Istočnom Sarajevu, dočekuje u sopstvenim prostorijama.

“Opremanje većeg dijela zgrade Fakulteta biće završeno za desetak dana, nakon ćega ćete, i vi i vaše starije kolege, dobiti najsavremenije uslove za učenje i rad”, dodao je Vladušić.

Dobrodošlicu brucošima na Univerzitet u Istočnom Sarajevu poželio je i Aleksandar Glavaš, predsjednik studentskog parlamenta, poručivši im da je redovno učenje i ispunjavanje obaveza nakraći put do završetka studija u roku.

(www.palelive.com / www.ues.rs.ba)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments