Branki Bašević nagrada za najljepše uređeno dvorište

0

ROGATICA – Na konkursu za najljepše uređeno dvorište u opštini Rogatica prvo mjesto i nagrada od 150 KM pripala je Branki Bašević, dok je za najljepše uređen balkon prva nagrada od 100 KM pripala Branki Šubari.

Zahvalnice i novčane nagrade dobitnicima je danas uručio načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić na skromnoj svečanosti u prostorijama rogatičke Turističke organizacije.

Drugo mjesto i nagrada od 100 KM za najljepše uređeno dvorište pripalo je Rajki Janković, a treće zajednici etažnih vlasnika „Korzo“, kao i nagrada od 80 KM.

U kategoriji najljepši balkon drugo mjesto i nagrada od 80 KM pripali su Gordani Mandić, a treće mjesto i 50 KM Milanki Marković.

Nagradu publike, koja je glasala na „Fejsbuk“ stranici opštinske Turističke organizacije, u kategoriji najuređenije dvorište i iznos od 100 KM dobila je Branka Sorak, dok su utješne nagrade od po 50 KM dobili Nada LJubinac i Jelena Sorak.

Sve fotografije najljepše uređenih dvorišta i balkona objavljene su na „Fejsbuk“ stranici opštine Rogatica.

Direktor opštinske Turističke organizacije Predrag Ujić izjavio je ranije da je ove godine bilo najviše prijava na konkurs, i to 21 dvorište i 10 balkona.

Pokrovitelj manifestacije bila je opština Rogatica, a organizator rogatička Turistička organizacija.

(www.palelive.com / Srna)

 

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare