Bračnom paru oteli 2.100 EVRA i 1.000 KM

0

SOKOLAC – U mjestu Šaševci, opština Sokolac, nad licem čiji su inicijali A.K. i njegovom suprugom Đ.K. izvršeno je razbojništvo u kojem su im napadači oteli 2.100 evra, 1.000 KM, lovačku pušku, dva mobilna telefona i 25 litara domaće rakije, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.
Đ.K. je prevezena u Klinički centar Koševo radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Policija je operativnim radom na terenu utvrdila da su razbojništvo počinili K.J. /49/ iz Sokoca i K.M. iz Olova, koji su bili maskirani.

Lice K.J. je uhapšeno i nad njim je izvršena kriminalistička obrada, a prilikom pregleda kuće koju koristi, u mjestu Šaševci, opština Sokolac, pronađena je automatska puška i izvjesna količina municije, koji su oduzeti.

Protiv ovog lica će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj o počinjenim razbojništvu i proizvodnji i prometu oružja ili eksplozivnih materija.

Za licem K.M. raspisana je potraga.

Policija u Višegradu je na osnovu operativnih saznanja da stavlja u promet drogu, izvršila pretres lica G.V. /38/, nastanjenog u mjestu Greben, opština Višegrad, i tom prilikom pronašla i oduzela plastičnu kesu sa 3,374 grama marihuane.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je svrha posjedovanja bila preprodaja, odnosno prethodno ugovorena prodaja drugom licu.

Dežurni tužilac je naložio da po kompletiranju predmeta protiv G.V. nadležnom tužilaštvu bude dostavljen izvještaj o proizvodnji i prometu droga.

Nepoznati počinioci su na platou Zlatište, opština Istopčno Novo Sarajevo, provalili u automobil „porše“, vlasništvo E.G. iz Kantona Sarajevo.

Policijski službenici su po nalogu dežurnog tužioca obavili uviđaj i utvrdili da su nepoznati počinioci polomili zadnje bočno staklo i iz unutrašnjosti vozila ukrali mušku torbicu u kojoj su se nalazili dokumenti.

Preduzimaju se sve mjere i radnje na rasvjetljavanju ove teške krađe.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments