Bračno putovanje za „Boksitove“ mladence

0

MILIĆI – Predsjednik Kompanije „Boksit“ iz Milića Rajko Dukić kumovaće i nagraditi desetodnevnim bračnim putovanjem zaposlene u preduzeću, djevojku koja se uda, odnosno momka koji se oženi, a ako su oboje mladenaca zaposleni u „Boksitu“ sljeduje ih 15-dnevno nagradno putovanje kada stupe u brak, saopšteno je danas iz milićke Kompanije.

Ranijim odlukama koje je inicirao Dukić, Kompanija se obavezala da će snositi troškove svadbe zaposlenih sa 30 KM po zvanici, i to do 300 zvanica, ako se organizuje u „Boksitovim“ objektima.

Takođe, svako prvorođenče zaposlenih u Kompaniji „Boksit“ će nagraditi sa 1.000 KM, a svako naredno sa još 1.000 KM, uz značajne beneficije u toku korištenja porodiljskog odsustva, u rješavanju stambenog pitanja, troškovima školovanja i dodatnog obrazovanja, kao i napredovanja u struci.

Dukić je rekao Srni da je cilj svih ovih mjera podsticanje nataliteta i privlačenje mladih za rad u „Boksitu“, i to prvenstveno onih koji su ostvarili dobar uspjeh na državnim univerzitetima.

„Kadrovi su limitirajući faktor razvoja. Kompanija je u ovoj godini već realizovala nekoliko novih programa, a u toku je realizacija još nekoliko, i takav tempo razvoja nastaviće se idućih godina. Stoga je razumljivo da je ulaganje u kadrove istovremeno ulaganje i u vlastiti razvoj. Naša višegodišnja iskustva nedvosmisleno potvrđuju da su porodična zaposlena lica posvećenija poslu, radno odgovornija i vezanija za Kompaniju“, rekao je Dukić.

To je razlog, dodao je Dukić, što je Kompanija odlučila da podstiče porodične vrijednosti, stimulišući djevojke i momke zaposlene u „Boksitu“ da zasnuju bračnu zajednicu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare