Božićne pečenice i paketi za socijalno ugrožene

0

MILIĆI – Crkvena opština Milići i opštinsko rukovodstvo obezbijedili su 15 božićnih pečenica i prehrambene pakete koji su danas uručeni socijalno ugroženim stanovnicima.
„Božićni pokloni uručeni su u Svetosavskom domu u Milićima, a korisnicima u udaljenim područjima i zabačenim selima pečenice i paketi biće dostavljeni tokom dana na kućne adrese“, rekao je novinarima sveštenik LJubiša Vujičić.

On je objasnio da su pečenice za najsiromašnije obezbijedili opština Milići i milićko „Drina osiguranje“.

„Prikupljanje namirnica za pakete ove godine smo organizocvali u svim trgovinama i u Robnoj kući u Milićima. Odziv je bio dobar, mada bih apelovao na ljude da daju i više ako su u mogućnosti, jer sve što daju ide onima kojima je naša pomoć potrebna“, rekao je Vujičić.

Podjeli božićnih poklona prisustvovao je i načelnik opštine Milići Momir Lazarević koji je tom prilikom izjavio da opštinska vlast nastoji da pomogne siromašnima i kada nisu praznici.

„Nastojimo da budemo pravični i da pomognemo onima kojima je to najneophodnije, bilo da je riječ o podršci za izgradnju kuće, liječenje, školovanje, pa i u ovakvim prilikama“, rekao je Lazarević.

Lazarević je dodao da će Crkvena opština Milići imati podršku opštinske vlasti i privrednih subjekata i prilikom proslave Badnjeg dana i najradosnijeg hrišćanskog praznika – Božića.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare