Bosić: Primjer da mladi kadrovi mogu uspješno da vode opštinu

0

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić izjavio je da su Pale primjer da mladi ljudi mogu uspješno da vode jednu opštinu.
„Izabrali smo mlade ljude da vode stranku i opštinu i nismo pogriješili“, rekao je Bosić na predizbornoj tribini SDS-a u Palama koja je održana u petak 23. septembra.

On smatra da je u prethodne četiri godine očuvan napredak Pala uprkos teškim uslovima, te da će stanovnici znati da to prepoznaju i da će na izborima 2. oktobra podržati aktuelnog načelnika i zajedničkog kandidata SDS-a i Koalicije „Saveza za Pale“ Miodraga Kovačevića.

Kovačević je uvjeren da je osnova za pobjedu ono što je SDS učinio sa koalicionim partnerima u prethodnom četvorogodišnjem mandatu i ono što nudi kao program za naredni mandat.

Kandidat za odbornika u Skupštini opštine Pale Sonja Karadžić Jovićević istakla je da Pale već 26 godina tradicionalno glasaju za SDS koji je u prethodnom periodu pokazao kako se vlada bez sile i straha, dobrim vođenjem, domaćinskim pristupom i brigom za svoj narod.

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Istočno Sarajevo Darko Babalj uvjeren je u pobjedu ove stranke u Palama i Istočnom Sarajevu. On je napomenuo da je ova stranka u prethodnom mandatu obezbijedila 700 mjesta za mlade ljude koji su završili fakultete i hiljadu stipendija i obećao da će i u narednom periodu posebnu pažnju posvetiti brizi za mlade ljude.

Na tribini je predstavljena kandidatska lista SDS-a za odbornike u SO Pale. „Savez za Pale“ čine SDS, PDP, NDP, SRS „9. januar“ i Savez za novu politiku.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare