Borenović: Nisam razgovorao sa Eskobarom

0

BANJALUKA – Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio je danas Srni da nije ni ovih dana niti ranije razgovarao sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara SAD za zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom.

„Tog čovjeka nikada u životu nisam vidio, niti čuo, nit sam s njim pričao lično niti telefonom“, rekao je Borenović, dodavši da PDP ima svoje stavove koji su, kako kaže, podržani od naroda i da se na tome sve završava.

Zamjenik pomoćnika državnog sekretara SAD za zapadni Balkan Gabrijel Eskobar rekao je juče da je pozvao lidere političkih stranaka u BiH da ne podrže politiku Milorada Dodika o srpskom jedinstvu s ciljem odbrane Republike Srpske.

„Lično sam obavio seriju telefonskih razgovora sa političkim liderima u BiH, a uskoro ću i ići u posjetu tom regionu“, rekao je Eskobar na saslušanju u Komitetu za spoljne poslove Predstavničkog doma američkog Kongresa.

Eskobar se pohvalio da je zahvaljujući njegovoj molbi upućenoj određenim političkim akterima u Republici propala ideja Milorada Dodika da jedinstvenim nastupom odbrani Republiku Srpsku.

(www.palelive.com / Srna / Foto: BN)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare