Borenović: Konstruktivna opozicija u lokalnom parlamentu

0

FOČA – Predsjednik Partije demokratskog progresa /PDP/ Branislav Borenović rekao je večeras u Foči da je ova stranka u fočanskom parlamentu konstruktivna opozicija, koja, osim kritike, nudi kvalitetna rješenja za razvoj opštine.
Borenović je istakao da je Foča, kao univerzitetski centar, jedna od strateških opština za PDP, te da zaslužuje mnogo veću pažnju.

„Imamo dobre prijedloge i mi ćemo ih nuditi, a na vlasti je da li će to prihvatiti ili ne. Mislim da svi zajedno, bez obzira da li smo vlast ili opozicija, moramo da damo doprinos razvoju ovog dijela Srpske“, rekao je Borenović u izjavi za Srnu.

On je naglasio da PDP ima ozbiljne namjere da na sljedećim opštim izborima bude nezaobilazan faktor u kreiranju buduće Vlade Republike Srpske.

„Važno je da u neizbornoj godini budemo u kontaktu sa našim ključnim ljudima na terenu. Imamo dobre programe, dobre ideje, veoma kvalitetne ljude i želimo da o svemu dodatno prodiskutujemo sa našim članovima u cijeloj Republici Srpskoj“, rekao je Borenović.

On je u Foči, zajedno sa poslanicima ove stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miroslavom Brčkalom i Pericom Bundalom, prisustvovao sjednici Opštinskog odbora PDP-a.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare