Bogata ljetna sezona počinje 29. juna

1

Predstavnici Olimpijskog centra „Jahorina“ u četvrtak su najavili da će 29. juna početi ljetna sezona na ovoj planini gdje će, sa ciljem da planina živi 365 dana u godini, biti organizovani mnogobrojni sadržaji za roditelje, penzionere, mlade i srednjoškolce.

Direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan LJevnaić rekao je da je Jahorina ljepša ljeti nego zimi.

„Nakon najuspješnije zimske sezone, trudimo se da i ljetna bude takva, te zato posjetiocim nudimo mnogobrojne ljetne sadržaje kao što je panoramska vožnja žičarom, biciklizam, tjubing, karting za djecu, organizovana šetnja uz prisutvo vodiča, te teretana na otvorenom“, najavio je LJevnaić.

On je na konferenciji za novinare na Jahorini rekao da će Olimpijski centar tokom ljeta ponuditi promo-pakete, popuste i događaje koji će za roditelje biti organizovani od 12. do 14. jula, za penzionere od 26. do 28. jula, dani mladih biće održani od 9. do 11. avgusta, a za srednjoškolce od 23. do 25. avgusta.

LJevnaić je kao događaje od posebne važnosti za planinu izdvojio međunarodnu trku „Jahorina ultra trejl“, zatim „Trku kroz Srbiju“ u okviru koje će 29. jula oko 600 biciklista doći na Jahorinu, te humanitarnu „Trku za život“ i biciklističku trku.

On je istakao da će gostima koji žele da dođu na planinu biti ponuđen bogat program.

„Počeli smo sa radovima najdužeg alpin-kostera u ovom dijelu Evrope, dužine 2,5 kilometara, da se kod jezera gradi restoran, klupe i svi potrebni prateći
sadržaji“, podsjetio je LJevnaić.

Olimpijski centar „Jahorina“ i Radio-televizija Republike Srpske imaju u planu zajednički projekat – emisiju „Sasvim blisko sa poznatima na Jahorini“ koja će početi u julu, biće prikazivana i u avgustu, a predstavljaće jedinstven, novi vid druženja sa poznatim ličnostima regiona.

Voditelj emisije „Sasvim blisko sa poznatima na Jahorini“ Sanja Košarac kaže da je cilj da pokažu da Jahorina, koja je atraktivna zimi, živi i ljeti.

Emisija biti prikazivana svake druge nedjelje od 7. jula u 14.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Divna ideja o emisiji , koja ce se emitovati u ljetnom periodu sa Jahorine.Posebno zadovoljstvo ce biti gledati Sanju u ulozi voditelja, koja je profesionalac u svom poslu.Srdacan pozdrav.