Bogat program na ljetnjoj bini na bazenu

0
Bogat program na ljetnjoj bini na bazenu

FOČA – Organizatori muzičkog festivala „Nektar OK fest“, koji će se od 6. do 8. jula peti put održati na Tjentištu, saopštili su danas imena izvođača dnevnog programa tog festivala.

Ranije su objavljena imena izvođača na glavnoj i bini u kampu, a sada je poznato da će i ove godine posjetioci „OK festa“ moći da uživaju na ljetnoj bini na bazenu uz di-džejeve, od 12.00 do 17.00 časova.

Prvog dana, u petak 6. jula, nastupiće DŽi Ed, Feđa Knajdl i „Forniva“. U subotu, 7. jula, za atmosferu na bazenu biće zaduženi di-džej Umbo i Audio infankšn, a posljednjeg festivalskog dana u nedjelju, 8. jula, Nebs DŽek, Stefan Ivanković i Nikola Todorović.

Program na bazenu se završava u 17.00 časova, kada počinju svirke na OK bini u kampu, gdje će ove godine nastupiti Laka, „Zemlja gruva“, „Ateist rep“, „Obojeni program“, „Ortodoks Kelts“ i „Ritam nereda“.

Organizatori podsjećaju da ljetnje noći na Tjentištu znaju biti veoma hladne, ali da će se publika moći dobro zagrijati uz nastupe izvođača na glavnoj bini na stadionu Nacionalnog parka „Sutjeske“ gdje će svirati „Stereo Em-Si“, „Rudimental“, DŽiboni, Kiril DŽajkovski, „Hladno pivo“, „DŽinks“, „Letu štuke“, „Sars“ i „Elemental“.

Sva mjesta u hotelskom smještaju i u bungalovima odavno su popunjena, a u ponudi su OK kamp paketi po cijenama od 70 KM, sa obezbijeđenim prevozom do Tjentišta, i 35 KM bez prevoza, navodi se u saopštenju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare