Bilećaninu Aleksi Bulutu potrebna pomoć za liječenje

0

BILEĆA – Bilećaninu Aleksi Bulutu dijagnostifikovan je melanom četvrti stepen, a zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi, potrebna mu je novčana pomoć za liječenje.

Aleksa je otac djeteta sa poteškoćama u razvoju, borac je druge kategorije i u njegovoj porodici niko nije zaposlen, što uz to što žive kao podstanari dodatno onemogućuje dalje liječenje.

Za njegovo liječenje potrebna je imunološka terapija „Pembrolizumab“ koja se prima svakih 21 dan, a koja košta oko 7.000 do 8.000 KM po ciklusu.

„Molimo sve koji su u mogućnosti da pomognu našem sugrađaninu Acu, kako bi on i njegova porodica pobijedili ovu bolest“, navedeno je u apelu prijatelja porodice Bulut.

Žiro račun na koji se mogu izvršiti uplate je Aleksa Bulut NLB banka Banjaluka 5620088164828245.

Humanitarna organizacija „Hrišćani za hrišćane“ organizovaće humanitarni bazar za Bilećane – Obrada Miloševića, koji je nakon nesrećnog pada ostao nepokretan i Aleksu Buluta, kako bi bio sakupljen novac za njihovo liječenje.

Bazar će biti održan u nedjelju, 8. avgusta, ispred Parohijskog doma, od 19.00 do 22.00 časa.

Organizatori bazara pozvali su sve one koji imaju proizvode koji se mogu prodavati na bazaru ili one koji vrše razne usluge, ili imaju neku ideju kako ovaj bazar učiniti što uspješnijim, da se jave na brojeve telefona 066/172-657 i 065/739-116 ili da kontaktiraju jednu od organizatora bazara Sanju Salatić, putem njenog „Fejsbuk“ profila.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare