„Big Ben“ i vrtić „Bubamara“ organizuju Drugi humanitarni bazar

0

Edukativni centar „Big Ben“ i vrtić „Bubamara“ organizuju 30. decembra na Palama Drugi humanitarni bazar i trku Deda Mrazova, a sva prikupljena sredstva biće usmjerena na Odjeljenje pedijatrije u Bolnici Istočno Sarajevo.

Iz Edukativnog centra „Big Ben“ i vrtića „Bubamara“ pozivaju sve građane na ovaj događaj, koji je namijenjen za djecu i odrasle.

„Kao i prošle godine, za bazar su zadužene vrijedne ruke naše djece, a za trku je obavezna kapica Deda Mraza. Ove godine, imaćemo trku za odrasle i trku za djecu. Vrijedne nagrade očekuju sve učesnike“, saopšteno je iz Edukativnog centra.

„Opština Pale je pokrovitelj ove akcije, a posebna zahvalnost ide Turističkoj organizaciji Istočno Sarajevo, Osnovnoj Školi „Pale“ i Osnovnoj školi „Srbija“, te Udruženju „Sunce“, moto-klubu „Long Riders“ i svim dragim prijateljima koji su podržali ovu akciju“, navodi se u saopštenju.

Drugi humanitarni bazar i trku Deda Mrazova biće održan 30. decembra sa početkom u 12.00 časova na bini kod slastičarne „Sidnej“.

"Big Ben" i vrtić "Bubamara" organizuju Drugi humanitarni bazar

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments