“Big Ben” i vrtić “Bubamara” organizuju Drugi humanitarni bazar

0

Edukativni centar “Big Ben” i vrtić “Bubamara” organizuju 30. decembra na Palama Drugi humanitarni bazar i trku Deda Mrazova, a sva prikupljena sredstva biće usmjerena na Odjeljenje pedijatrije u Bolnici Istočno Sarajevo.

Iz Edukativnog centra “Big Ben” i vrtića “Bubamara” pozivaju sve građane na ovaj događaj, koji je namijenjen za djecu i odrasle.

“Kao i prošle godine, za bazar su zadužene vrijedne ruke naše djece, a za trku je obavezna kapica Deda Mraza. Ove godine, imaćemo trku za odrasle i trku za djecu. Vrijedne nagrade očekuju sve učesnike”, saopšteno je iz Edukativnog centra.

“Opština Pale je pokrovitelj ove akcije, a posebna zahvalnost ide Turističkoj organizaciji Istočno Sarajevo, Osnovnoj Školi “Pale” i Osnovnoj školi “Srbija”, te Udruženju “Sunce”, moto-klubu “Long Riders” i svim dragim prijateljima koji su podržali ovu akciju”, navodi se u saopštenju.

Drugi humanitarni bazar i trku Deda Mrazova biće održan 30. decembra sa početkom u 12.00 časova na bini kod slastičarne “Sidnej”.

"Big Ben" i vrtić "Bubamara" organizuju Drugi humanitarni bazar

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments