Bezobrazluk i nekulura na djelu

0

Obavještavamo posjetioce portala da je članak o porodici Golijanin obrisan na molbu Tatjane Golijanin.

Zbog ispada posjetilaca koji su ozbiljno narušili međuljudske odnose, a koji su uglavnom izazvani predizbornom kampanjom, ali i bezobrazlukom pojedinih posjetilaca, Palelive je prinuđen uzeti u razmatranje dalje funkcionisanje portala.

Sve vrijeme pokušavamo napraviti nešto što će nas izdvojiti od drugih sredina i nešto čime će se ljudi ponositi, ali izgleda da je bezobrazluk i nekulura uzela maha. Pitamo se samo odakle maloljetnoj djeci pravo i sloboda vrijeđati i optuživati na stranici i da li njihovi roditelji imaju kontrolu. Nekultura i vaspitanje koje djeca nose od kuće je uzelo maha, pa se maloljetnici u Palama na svakom koraku ponašaju bahato. Konzumiraju alkohol, razbijaju, uništavaju, zagađuju bez ikakvog stida. Sa druge strane političke mašine i instumenti, gladni vlasti i politike toj istoj maloljetnoj djeci uvaljuju predizborni materijal.

No ni to nje dovoljno, pa je taj isti instrumentarij angažovan i na portalu, ali i na drugim medijima kako bi nesvjesno pokazao što više primitivizma i zatucanosti. Iz tih razloga Palelive je primoran pooštriti kriterijume na portalu i detaljno razmotriti dalje funkcionisanje portala.

(Stanišič Vladimir – aministrator web portala Palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare